Товарний поїзд пройшов 315км він був у дорозі до зупинки 3 год і після зупинки 4 ч скільки кілометрів пройшов поїзд до зупинки і скільки після, якщо він йшов з

Товарний поїзд пройшов 315км він був у дорозі до зупинки 3 год і після зупинки 4 ч скільки кілометрів пройшов поїзд до зупинки і скільки після, якщо він йшов з

  • 3 + 4 = 7часов
    315/7 = 45км / год швидкість поїзда
    45 * 3 = 135 км до зупинки
    45 * 4 = 180 км після зупинки
  • 315: 7 = 45км / год швидкість поїзда 45 * 3 = 135 км пройшов до зупинки, 315-135 = 180 км після зупинки

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

4 + = 12