Мотоцикліст їхав 3 год зі швидкістю 60 км / год і 2 год зі швидкістю 70 км / год Яке відстань він проїхав за весь цей час Поясни, що позначає вираз

  • 3 * 60 = 180 км, 2 * 70 = 140 км,
    180 + 140 = 320 км за все
  • 60 * 3 таку відстань проїхав мотоцикліст зі швидкістю 60 км / год
    70 * 2 стільки зі швидкістю 70
    Якщо з першого відняти друге, то ми знайдемо, наскільки більше проїхав мотоцикліст зі швидкістю 60 км / год
    Щоб відповісти на питання завдання, потрібно ці відстані скласти: 60 * 3 + 70 * 2 = 320 км

Внимание, только СЕГОДНЯ!