З місто в протилежних напрямках виїхали два велосипедисти в протилежних напрямках Через годину вони зупинилися для відпочинку Перший проїхав 27

З місто в протилежних напрямках виїхали два велосипедисти в протилежних напрямках Через годину вони зупинилися для відпочинку Перший проїхав 27

  • 27 + 8 = 35 проїхав другий
    27 + 35 = 62 км було між ними
  • 27 + 8 = 35 км. проїхав другий
    35 + 27 = 62 км.
    вираз 27 + 8 + 27 = 62 км

    Відповідь: відстань між велосипедистами в момент зупинки було 62 км.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

15 − 6 =