Поїзд спочатку йшов 2 год зі швидкістю 45 км / год, потім 3ч зі швидкістю 48км / год і, нарешті, ще 3 год зі швидкістю 50км / год знайди відстань, яке пройшов поїзд за

Поїзд спочатку йшов 2 год зі швидкістю 45 км / год, потім 3ч зі швидкістю 48км / год і, нарешті, ще 3 год зі швидкістю 50км / год знайди відстань, яке пройшов поїзд за 2 * 45 + 3 * 48 + 3 * 50 = 90 + 144 +...

1 Знайдіть значення виразу:

1 Знайдіть значення виразу: 2,8: 16,8 = 0,1667або28/10: 168/10 = 28 * 10/10/168 = 28/168 = 1/6б) 21/4: 13/8 = 21 * 8/4 * 13 = 42/13 = 3 3/13в) 121/100: 32/3 = 121 * 3/100 * 32 = 363/3200 28/10: 168/10 = 14/5: 84/5 = 14/5 * 5/84 =...

Товарний поїзд пройшов 315км він був у дорозі до зупинки 3 год і після зупинки 4 ч скільки кілометрів пройшов поїзд до зупинки і скільки після, якщо він йшов з

Товарний поїзд пройшов 315км він був у дорозі до зупинки 3 год і після зупинки 4 ч скільки кілометрів пройшов поїзд до зупинки і скільки після, якщо він йшов з 3 + 4 = 7часов315/7 = 45км / год швидкість поїзда45 * 3 = 135 км до зупинки45 * 4...

підібрати дієслова до слів: град, вітер, злива, хуртовина, туман, веселка, снігопад, гроза

підібрати дієслова до слів: град, вітер, злива, хуртовина, туман, веселка, снігопад, гроза ПОПОсипал снігопад, йдет ГРАД, подує вітер, ЛЬТ злива, захурделило хуртовина, з'явилася веселка, огорнув туман, посипав снігопад, гримить гроза. Йшов град, дув вітер, йшов (лив) злива, крейди хуртовина, розсіявся туман, з'явилася веселка, пішов снігопад,